Козирки от поликарбонат за тераси

Покриване на открити тераси с леки алуминиеви навеси с поликарбонат. Поликарбоната за козирките може да е плътен с дебелина стандартно 5 мм. или структурен (на кутийки) стандартно  използваме 10 мм.  Тези навеси се сглобяват бързо и относително просто. в случай на нужда могат и да се демонтират също лесно. Сужат за предпазване на терасите от дъжд, сняг и слънце. Предимство на нашите навеси пред дървените покрити с керемиди или битумни шиндли е че са прозрачни и пропускат естествена светлина навътре към стаите. На нашите покриви монтираме при нужда ПВЦ улуци и снегозадържащи лайстни.

Тези козирки не изискват практически никаква поддръжка за много дълъг период от време доколкото алуминия не ръждясва и няма нужда от пребоядисване, а плътните поликарбонати са изключително здрави- на практика нечупливи и с над десет годишен срок на експлоатация. Цвета на поликарбоната може да е светло или тъмно кафяв -бронзе, бял матов или напълно прозрачен. към навесите понякога добавяме простори за простиране на терасите, но вече на сухо.

На снимките е обект на Братя Градеви- жилищно блокче на което и на последия и на предпоследния етаж от всички четири страни са покрити терасите, за да се спрат течове, които са чест проблем при откритите балкони.

    Козирки от поликарбонат за тераси (Галерия)