Всички видове противонасекомни мрежи в момнта са в промоция до края на месеца!!


Комарници с алуминиеви рамки и мрежа от стъклопласт която не изгаря на слънцето. 

Братя Градеви  предлагат всички видове мрежи срещу насекоми.

Ролетни мрежи -които се навиват автоматично с пружина в кутия висока четири сантиметра над прозореца и се спускат и вдигат по алуминиеви странични водачи.

Отваряеми на панти- с елегантна алуминева рамка които се отварят на вън и могат лесно да се свалят за да се прибират през зимата или да се почистват.

Врати комарници от по-масивни алуминиеви профили, предназначени за балконски врати или мрижи с големи размери . По-голямата им здравина ги  прави подходящи за многобройни отваряния.Имат дръжки и от вън и от вътре, могат да се свалят и прибират през есента съвсем лесно.  

Неподвижни мрежи против насекоми -закрепват се с райбери към прозорците, могат да се свалят съвсем лесно от външната страна.

Плъзгащи врати комарници -монтират се на отделна релса към системите за врати -плъзгане с повдигане,и на плъзгащите прозорци.

Противонасекомните мрежи могат да бъдат в 230 цвята от РАЛ гамата , и всички видове дървесни декори, включително венге ,орех, златен дъб,махагон.

Комарници цени:
Освен с дограмата можете да поръчате и само мрежи против насекоми без или със монтаж.  

 Примерни цени на мрежи против насекоми бял цвят .Това са цени на дребно за някои стандартни размери. Мрежите се изработват по поръчка след взимане на мярка от място.

Неподвижна мрежа 70*140см. -56лв.
Комарник отваряем на панти-70*140см-89лв.
Ролетна противонасекомна мрежа-70*140см.-132лв.
Врата с мрежа на панти-70*200см.-146 лв.

Галерия