Врати от стъкло с подов автомат

Отварящи се в двете посоки врати от дебело закалено стъкло, с долен автомат вкопан в пода, или без вкопаване с автомат вграден в долната панта.Този тип стъклени врати се използват като входни външни врати най-често за офис сгради и магазини и като функционални интериорни врати. Стъклените врати са летящи, тоест те се отварят и в двете посоки. 

Този тип стъклени врати се използват като входни външни врати най-често за офис сгради и магазини и като функционални интериорни врати. Предимството им е дългият живот на автомата от 300 000 до 1 000 000 цикъла на отваряне и затваряне и възможността да се изпълни врата с тегло до 130 кг. Стъклените врати са летящи, тоест те се отварят и в двете посоки.

При тях стъклото не се докосва от нито една страна до стените тавана или пода. Трябва да се има в предвид дълбочината на автомата която е около 4 см и на мястото му не трябва да има минаващи плитко кабели или водопроводни тръби. Стъклата могат да са безцветни или в черно, сиво, синьо, зелено, кафяво, с пълно или частично матиране.

Повече снимки можете да видите в нашата https://photos.app.goo.gl/ukhuYxPtRMguRxnd8

Галерия