Стъклени преградни стени

Стъклени стени за обособяване или разделяне на помещения в офиса и в дома. 

Братя Градеви предлагат изработка и монтаж на стъклени прегради от секуритно - закалено или ламинирано стъкло за разделяне на отделни работни помещения. Предлагаме както вариант с еденично 10 мм стъкло така и вариант със специални стъклопакети с доказана шумоизолация от 42db. Стъклените стени позволяват на отделните екипи да работят комфортно по едно и също време без да си пречат и същевремено "openspace" стила на съвременното работно място с много светлина се запазва. Вратите от стъкло могат да са отваряеми на панти в едната или в двете посоки или плъзгащи се на горна релса без лайсна на пода. 

Много често стъклените стени се използват и в интериора на дома. Това че са много тънки само 1см. и не отнемат от така ценното  пространство в сравнение с тухлена или гипсокартонена стена е голямо предимство.

Много важно е и това че пропускат напълно светлината и не на последно място модерната им визия. Стъклата са изключително здрави и напълно безопасни. Дори и в случай на счупване риск от нараняване няма. Ламинирани стъкла могат да се използват навсякъде дори и в детските градини.

За да можете напълно да изпълните замисъла си предлагаме и различни модели песъкоструйно матиране или фолиране на стъклените прегради.
Повече снимки можете да разгледате ТУК.

Галерия