Стъклени паравани

По мярка от място специално за вашата баня, от закалено стъкло с рисунка по ваш избор. Параваните са съществена част във интериора и функционалността на банята.
НОВО! - Незамърсяващо се стъкло- LuxClear Protect  мие се 3 пъти по-рядко от стандартните стъкла в баните.

Братя Градеви могат да оразмерят, произведат, доставят и монтират специално за вас, във вашата баня, избрани от вас размери, форми и цветове на стъкла.  Цветовете на стъклата са синьо, сиво, зелено, кафяво,черно. Параванът може да е изцяло матиран или с частично матирани стъкла (ивици, орнаменти, рисунки). При нас, за параваните, както и за всичките ни изделия от стъкло, имате възможност да избирате от каталог с над 12 000 орнамента, във всички жанрове и стилове. Всяка рисунка се матира върху стъклото, правейки вашата баня уникална и неповторима. Рисунката може да бъде както в позитив (матирани линии), така и в негатив (матирано стъкло, прозрачни линии) 

Фитингите - (профили, клипсове, обтегачи) са от алуминий или неръждаема стомана, повърхност хромирана, огледална, или матирана. Възможно е хидроизолиране на паравана към пода или стените на банята чрез силиконови лайсни. 

Галерия