Плъзгащи стъклени врати на горна релса

Плъзгащи се врати от стъкло с горно окачване, без водеща релса на пода. Този тип стъклени плъзгащи врати е подходящ за разделяне на две помещения, за отделяне на обособени части в офиси, които с едно движение се приобщават отново, както и за вътрешни врати -където термоизолацията е почти излишна. Релсите, на които се закачат крилата се монтират на тавана или на стената. 

Този тип стъклени плъзгащи врати е подходящ за разделяне на две помещения, за отделяне на обособени части в офиси, които с едно движение се приобщават отново, както и за вътрешни врати -където термоизолацията е почти излишна. Релсите, на които се закачат крилата се монтират на тавана или на стената. На пода няма водеща релса или нещо, в което можете да се спънете. Преимуществата на тези врати са, че могат да се направят с по-големи размери от вратите на панти, а в същото време пестят място, плъзгайки се покрай стена или витрина. Могат да бъдат с височина до тавана, без да влизат в конфликт с ламните в коридора и други предмети от интериора. 

 Размерите на плъзгащите се крила могат да бъдат много големи - до 1,5 м  х 2,55 м и маса до 120кг. (5кв.м. от 10мм стъкло) за едно крило врата.

Както и при другите ни стъклени врати цветовете на стъклото може да са: прозрачно, зелено, синьо, кафяво, сиво, черно . Всеки цвят може да се матира и да се направят рисунки по проект на клиента или от нашият каталог с над 12 000 модела от всеки стил и жанр.


Галерия