Парапет тип Вила

ВИЛА” - нов тип парапети за тераси и стълбища, за мястото, на което искаме да сме близо до природата! В стремежа си постоянно да следим нуждите на своите клиенти ние не спираме да се развиваме и да предлагаме винаги нови,  по-качествени и изгодни  продукти.

Новата система парапети, която разработихме съчетава най-модерните материали и покрития с традициония български архитектурен стил. Изглеждт сякаш са изработени изцяло от дърво или в двуцветният им вариант като от метал и дърво. Но това са изцяло алуминиеви парапети!

Забравете за търкането на натеклата по камъка на терасата ръжда, за шкурене и боядисване на ръждивото желязо и за разсъхналото се обезцветено дърво, което трябва да се рендосва и лакира!

Вертикалните колонки на “ВИЛА”са от правоъгълни дебелостенни алуминиеви профили 40x40 с полимерно прахово покритие - изключително дълговечно и с възможност за стотици цветове от цялата  RAL гама, дори металици или шегрен, предлагаме и 22 вида дървесен декор, специални лакови покрития или елуксации.

Пълнежът  е от алуминиев профил 20*100  но като опция може да се замени и с  30*100, 20*80, 20*60 който  има красотата на дървото като същевременно не се огъва и измята, няма нужда от боядисване, лакиране или някаква друга поддръжка. Може да се използва вън и вътре в сградите най вече за тераси. Слънцето, водата и снега не го повреждат по никакъв начин. 

Цените за този тип парапети започват от около 250 лв. за линеен метър. Срока за изработка и доставка на профилите за парапета варира според сезонното натоварване.
Повече парапети, изработени от Братя Градеви можете да разгледате в галерията 
https://photos.app.goo.gl/TQtKiyEpynQN4YRaA

Галерия