Интериорни врати за панелни жилища

Алуминиеви и стъклени врати по система "БГ" (Братя Градеви ) могат да се монтират върху металните каси в панелните апартаменти.Без разбиване и без стесняване на отвора. 

Уникална система за интериорни врати патентована от Братя Градеви, разработена от инженерния отдел на фирмата специално за българския пазар. Позволява монтаж на алуминиева или стъклена врата директно върху съществуващата дървена или метална каса, без демонтаж, без стесняване на отвора.

 Можете да имате красиви нови врати дори и ако не ви се занимава с ремонт. Системата е разработена с специално за вратите за  баня в панелните жилища, където демонтажа на металната каса е изключително труден, а стесняването на и без това малкия светъл отвор е крайно нежелателно. Касата е от алуминий и може да покрие стена с всякаква широчина.

Строителите бързо откриха преимуществата на нашата разработка и тя масово се използва и за ново стоителство, спестявайки на  строителите  множество трудоемки операции.  

Предлагаме вратите във всички цветове  от RAL гамата, дървесни декори, елуксции и металици. Възможен е и монтаж на стъклено крило от закалено стъкло в 5 +1 цвята  - прозрачно, синьо, сиво, зелено, кафяво и черна перла-черно огледално стъкло , като всеки от тях може да бъде и матиран, матиран частично или с матирани рисунки.

Можете да изберете цвета на алуминиевия профил от предлаганата RAL гама

Още снимки на подобни врати, изработени от нас, можете да разгледате тук

Галерия