Gealan IQ 8000 - 74мм 6 к серия

74мм 6 камерна система с 44м стъклопакет с 3 стъкла, немски метален регулируем обков. ПВЦ дограма произведена в Германия в завода на европейският лидер GEALAN WERK Gmbh в гр.Тана област Тюрингия. 100% немско качество във вичките си елементи. Шест камерни профили с 2,5мм стоманени усилващи армировки. Немски обков на Сигения и Уинкхаус и силикон-каучук уплатнители от EPDM. 


ПВЦ дограма произведена в Германия в завода на европейският лидер GEALAN WERK Gmbh в гр.Тана област Тюрингия. 100% немско качество във вичките си  елементи. Шест камерни профили с 2,5мм стоманени усилващи армировки. Немски обков на Шуринг и силикон-каучук уплатнители от EPDM. В комбинация с тройните изключително широки 40мм -(4 см.) стъклопакети с нискоемисийни стъкла и напълнени с инертен газ аргон получавате дограма с изолация както за пасивна къща.Братя Градеви внасят профилите на Гелан в България от 2001г. Дограмите които произвеждаме с техните "Тежки  PREMIUM" серии са за клиентите които искат да поръчат дограмите на следващото десетилетие още сега. Серията IQ 8000 е с параметри по-високи от най-високите, в която и да е страна от ЕС и се счита за най-добрата днес. Предстои и нейното развитие в подобрената IQ8000+, която е с 83 мм широчина на касата широчина на стъклопакета 54 мм и благодарение на допълнително вградените уплатнения и подобрената форма от сега надвишава изискванията към ПВЦ профилите, които ще почнат да се въвеждат след 2012 г. Тези ПВЦ прозорци са за клиентите, които искат най-доброто и нищо по-малко. Предлагат се в 30 вида дървесни декори двустранно или едностранно фолирани и 14 цвята от РАЛ гамата от външната страна, като цветовете са ко-екструдирани  в профила още при производството му. Дограмите Гелан се предлагат от Братя Градеви с три години пълна гаранция, декларация за съответствие и CE маркировка за безопасност. Братя Градеви вече предлагат ПВЦ дограмата на Геалан по технологията STV -статично сухо остъкляване. При тази технология на Гелан профилите пристигат заводски промазани с лепило и по времето на монтажа на дограмата стъклопакетите на крилата се залепят към рамките. Този метод повишава значително изолацията на прозорците, освен това рискът от провисване или измятане се свежда до минимум. Повишава се и устойчивостта на взлом от вън. 

Към всички прозоречни системи на Гелан при Братя Градеви ще ви предложат и клапи за микровентилация  GECCO 3 както и по новият и с шест пъти по-голям капацитет модел GECCO 4 с помощта, на които се избягва запарването на въздуха в помещенията и появата на мухъл или конденз по стъклопакетите. Предлагаме и интелигентно уредче за измерване на влажността на въздуха в помещенията air-watch. Повече за клапите за микровентилация и за влагомерчетата на GEALAN можете да видите при аксесоари. GEALAN werk е най-иновативната част от концерна VEKA AG. 

За още снимки на наши обекти, посетете галерията ни.

Галерия