Ексклузивна 83 мм Шест камерна система от GEALAN

Най-новата ни система за ПВЦ Дограма притежава изключително масивната 83 мм каса остъклена с 44 мм троен стъклопакет! Суперкачествените максимално топлоизолиращи ПВЦ профили са със строителна широчина 83 мм. и възможност за вграждане на троен 44 мм. стъклопакет запълнен с инертен газ и 3 стъкла с нанопокритие. 


Последните достижения на германската строителна индустрия са залегнали в най-новата система за ПВЦ дограма на Гелан. Суперкачествените максимално топлоизолиращи профили са със строителна широчина 83 мм. и възможност за вграждане на троен  44 мм. стъклопакет запълнен с инертен газ и 3 стъкла с нанопокритие.  S 8000 IQ+  се произвежда само в основният завод на фирмата, който се намира в гр.Тана област Тюриния.

 При Братя Градеви системата започна да се предлага дори "предпремиерно", тъй-като ще се продава официално в трийсетте страни където има представителство на GEALAN от 2011г.

Отново Дограмите на GEALAN са изпреварили конкурентите си от Европа : Както всички други продукти на фирмата те са придружени от пълен набор сертификати вкл. DIN ISO 9001:2008 и DIN ISO 14001:2008. Нещо повече: коефициентът на термопреминаване на касата е Uf=0.78 W/m2k,а коефициентът на термопреминаване за прозореца е равен на 1W/m2K !   Това не само покрива сега действащите изисквания в Германия,но дори надминава стандарта от 1,1 W/m2K  който ще е в сила от 2012г.

Освен отличната термоизолация  PVC дограмата на Gealan произведена от Братя Градеви има и други важни и видими с просто око предимства .

Големите размери на касата в широчина и височина позволяват прозорците да се монтират плътно в отворите, без големи фуги запълнени с пяна от вътрешната страна и същевременно от вън ,дори при "обърнати " с изолация прозорци рамката на дограмата се вижда съвсем ясно.

Това е от голямо значение и много улеснява  монтажа на всички видове външни облицовки на сградите: изолации,сайдинг,  Еталбонд ,керамика, дървени ламперии или други  вентилируеми фасади.

Всеки който се занимава със строителство ще оцени и факта че дренажните отвори са разположени по-високо от колкото на всички други видове профили- над 50мм. Така рискът от най-често допусканата и същевременно най-скъпата за коригиране грешка при монтажа на дограмите-отвеждането на кондензната влага и дъждовна вода в стената, е сведен до нула.  Дограмата на GEALAN се прадлага от Братя Градеви с три години пълна гаранция и CE маркировка за съответствие..

Към всички прозоречни системи на Гелан при Братя Градеви ще ви предложат и клапи за микровентилация  GECCO 3 и новият и с шест пъти по-голям капацитет модел GECCO 4 с помощта, на които се избягва запарването на въздуха в помещенията и появата на мухъл или конденз по стъклопакетите. Предлагаме и интелигентно уредче за измерване на влажността на въздуха в помещенията air-watch. Повече за клапите за микровентилация и за влагомерчетата на GEALAN можете да видите при аксесоари. Профилите на Гелан се преглагат от Братя Градеви и чрез STV технологията. При нея стъклопакетите се залепят завинаги за рамките и проблеми като измятане или провисване вече не са възможни. Освен това изолацията се подобрява значително.

Повече снимки на наши обекти, можете да видите в галерията ни тук.

Галерия