Душ кабини

Произведени по мярка от място, специално за вашата баня, от закалено стъкло и неръждаеми фитинги 
Вашата душ кабина може да бъде направена така както желаете вие.  Можете  да  поръчате при нас вашата стъклена душ кабина с произволни размери. Душ кабините са с почти произволни форми, вратите им може да се плъзгат, отварят на панти, да се срещат в една равнина или под ъгъл, да се уплътняват с магнитни или силиконови уплътнения.

Възможно е закрепване на пантите към стената или към стъкло.  Цветовете на стъклата за душ кабини са синьо, сиво, зелено, кафяво, или "клиър вижън" - кристално стъкло.Предлага се и черно огледално стъкло- "черна перла". Душ кабината може да е с изцяло матирани или частично матирани стъкла (ивици, орнаменти, рисунки). При нас, за душ кабините, както и за всичките ни изделия от стъкло, имате възможност да избирате от каталог с над 12 000 орнамента, във всички жанрове и стилове. Всяка рисунка се матира върху стъклото, правейки вашата баня уникална и неповторима. Рисунката може да бъде както в позитив (матирани линии), така и в негатив (матирано стъкло, прозрачни линии) 

Фитингите - (панти, клипсове, ръкохватки, обтегачи) са от неръждаема стомана, повърхност хромирана, огледална, или матирана.

Галерия