Алуминиеви жалузи и капаци за прозорци

Кепенците се закрепват пред прозореца, могат да бъдат с подвижни или неподвижни ламели. 

Капаците за прозорци са традиционнен за цяла Европа  архитектурен елмент, който отличава сградата и я превръща в уютен дом. Съчетавайки в едно функциите на перде, щора и решетка, те осигуряват слънцезащита, визуална защита, предпазват прозорците от прах, вятър и дъжд, задържат топлината в зоната между капака и прозореца, и са още едно препятствие пред бандитите желаещи да влязат с взлом. Определено, обаче, най-търсени са заради своята естетическа функция. Красотата им наистина добавя стойност към всеки имот и повишава личния комфорт на обитателите.


За капаците се монтира втора каса на външния край на стената пред прозореца, на която те се закачат. Монтажа на капаци може да се извърши и при поставени вече дървени, пластмасови или алуминиеви прозорци.  Важно е, обаче, да има място навън, накъдето те да се отворят и достъп до тях. Използването на  капаци пред големи неотваряеми витрини на високи етажи без достъп отвън е практически невъзможно.

Кепенците се предлагат в бяло или 25 дървесни декора, като обковите и пантите  са черни с визия на ковано желязо.

Забележка: Както при дограмите, така и при капаците цената на м2 няма да е  коректна за размери и конфигурации различни от вашата. По-малките размери имат по-висока цена на м2, а по- големите по-ниска. При интерес потърсете ни за точна оферта.

Повече снимки на наши обекти можете да разгледате .ТУК https://photos.app.goo.gl/sFQ3ybi2oD8CZb856

Галерия