Алуминиеви жалузи и капаци за прозорци

Кепенците се закрепват пред прозореца, могат да бъдат с подвижни или неподвижни ламели. 

Капаците за прозорци са традиционнен за цяла Европа  архитектурен елмент, който отличава сградата и я превръща в уютен дом. Съчетавайки в едно функциите на перде, щора и решетка, те осигуряват слънцезащита, визуална защита, предпазват прозорците от прах, вятър и дъжд, задържат топлината в зоната между капака и прозореца, и са още едно препятствие пред бандитите желаещи да влязат с взлом. Определено, обаче, най-търсени са заради своята естетическа функция. Красотата им наистина добавя стойност към всеки имот и повишава личния комфорт на обитателите.

Предлагаме капаците за прозорци от ПВЦ на немската фирма GEALAN.

За капаците се монтира втора каса на външния край на стената пред прозореца, на която те се закачат. Монтажа на капаци може да се извърши и при поставени вече дървени, пластмасови или алуминиеви прозорци.  Важно е, обаче, да има място навън, накъдето те да се отворят и достъп до тях. Използването на  капаци пред големи неотваряеми витрини на високи етажи без достъп отвън е практически невъзможно.

Кепенците се предлагат в бяло или 12 дървесни декора, като обковите и пантите  са черни с визия на ковано желязо.

Забележка: Както при дограмите, така и при капаците цената на м2 няма да е  коректна за размери и конфигурации различни от вашата. По-малките размери имат по-висока цена на м2, а по- големите по-ниска. При интерес потърсете ни за точна оферта.

Галерия